24 darabos evőeszközkészlet, mely tartalmazza:
6 x asztali kanál (198mm), 6 x asztali villa (196mm), 6 x asztali kés (208mm), 6 x kávéskanál (138mm).
Hotel evőeszközök arany kivitelben
A Hotel krómozott evőeszközök fiatalos, sima dizájnnal rendelkeznek nagyon magas minőségű kivitelben. Ez az egyik Berndorf legnépszerűbb evőeszköz darabja. Az evőeszközök színes világa egy modern fémbevonási módszerrel, az úgynevezett PVD (Physical Vapor Deposition, fizikai gőzfázisú leválasztás) eljárással valósul meg, 2-4µm vastagságban, nagy szilárdsággal, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Ily módon képes megkülönböztetni magát színben és kitűnni, és ez tényleg így van, elvégre ebben az esetben “aranyat ér”. Örömöt okoz majd Önnek a hivatalos étkezéseken, és még ajándéknak is szépen megfelel.
Nézze meg a szállodai evőeszközöket eredeti designban, bevonat nélkül 24 darabos Hotel evőeszközkészlet, Berndorf evőeszközök
Az evőeszközök ápolása
Hogy az evőeszközök megőrizzék eredeti megjelenésüket, kövesse az alábbi irányelveket akkor is, ha mosogatógépet használ :
- Öblítse le az evőeszközöket használat után, hogy eltávolítsa az ételmaradékokat, még akkor is, ha később tervezi elmosni őket,
- pakolja be az evőeszközöket a mosogatógépbe a kijelölt kosárba úgy, hogy a késpenge felfelé nézzen, és a többi rész is felfelé nézzen,
- az evőeszközöknek mindig függőleges helyzetben kell lenniük, amikor a mosogatógépben mosogatnak, hogy az öblítés utáni maradék víz le tudjon folyni,
- választani egy rövidebb mosási ciklust, vagy a ciklus végeztével kézzel megszárítani az evőeszközöket, hogy megelőzzük az étel- vagy mosószer-maradékból származó rozsdafoltokat,
- ha túl sokáig maradnak a mosogatógép forró és párás környezetében, az evőeszközök is rozsdásodhatnak.
Ne feledje, hogy annak, hogy az evőeszközök ne korrodáljanak, előfeltétele, hogy hagyja, hogy a felületén úgynevezett “passziváló réteg” képződjön. Kövesse a fenti elveket, hogy ezt biztosítsa, és hosszú ideig gyönyörködhet egy szépen kinéző evőeszközben.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.